Bilgisayarım Görüntü Vermiyor Ne yapmalıyım ? (Cevabı) - BgArsiv

HABERLER

EN GÜNCEL HABERLER VE EN GÜNCEL TEKNOLOJİ

Bilgisayarım Görüntü Vermiyor Ne yapmalıyım ? (Cevabı)



Sıradan bir gün bilgisayarınız ile oyun oynamak, internette gezinmek veya işinizi halletmek için açtınız ama bilgisayarınızın fanları çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor bu durumda ne yapmalısınız ?
1)  Bilgisayarınızın ekran kartı yanmıştır veya eğer bilgisayarınız masaüstü ise yerinden çıkmıştır kapağını çıkartıp ekran kartını çıkartıp tekrar takın ancak yine görüntü vermiyorsa masaüstü bilgisayarınızın ekran kartı yanmış olabilir .Laptoplar için eğer görüntü vermiyorsa drek bilgisayarcıya götürün.
2) Bilgisayarınızın ramleri yanmış veya yerinden oynamış olabilir.Kasanın yan kapağını açıp ramleri çıkarıp geri takın .Laptoplar için altta iki adet bölme olması gerekiyor biri hdd diğeri ise ram için, ram kapağını açıp ramleri çıkartıp geri takın ve bilgisayarınızı açın.
Kasa rami : indir.jpg
Laptop rami :item_XL_6668520_4248857.jpg
4) Eğer bilgisayarınız kasa ise ve açmadan işlemci dahil her şeyini temizlediyseniz, işlemci yerinden oynamış olabilir onu kontrol edin  .
5) Eğer bunları yapmanıza rağmen ekran vermiyorsa kasa için power saply yani güç kaynağı yanmış olabilir .Laptoplar da ise şarj yeri veya bataryada sıkıntı olabilir .
bunları yapmanıza rağmen yine bilgisayarınız görüntü vermiyor ise en yakın bilgisayarcıya götürün.
iyi günler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder